shutterstock_141885790 (Medium)

shutterstock_126664043

Werkwijze

Artimo-Invest bvba gaat bij elke ontwikkeling van het project vanaf het begin rekening houden met het comfort van de bewoners.  Er wordt rekening gehouden met ieders privacy. Wij beogen het bouwen van kwaliteitsvolle appartementen, woningen en bedrijfsgebouwen en besteden uitermate zorg aan isolatie, oververhitting, voldoende lichtinval, voldoende ruimte, esthetiek, hernieuwbare energie en minimale geluidsoverlast.

Ook hebben we zeer veel aandacht voor een degelijke stabiliteit van het gebouw. Zelfs in ontwikkelingsfase van de bouwplannen zal een stabiliteitsingenieur ingeschakeld worden zodoende er geen besparingen gedaan worden in de materialen om een degelijk gebouw te realiseren.  Een bodemsondering zal steeds uitgevoerd worden om de stabiliteit van de bodem te kennen. Tevens wordt ook bepaald welke bouwmaterialen te gebruiken om te voldoen aan het gestelde E-peil.

Artimo-Invest bvba realiseert alle projecten volledig kant en klaar, zelfs met aanleg van tuinen, verhardingen en parkings.

U als koper of huurder kan rekenen op Artimo-Invest bvba. Een vlotte en zorgeloze ingebruikname van een pand is gegarandeerd.

Contacteer ons